The TWAIN Forum

www.twainforum.org
It is currently Fri Feb 24, 2017 5:37 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Mar 11, 2015 7:34 am 
Offline

Joined: Wed Mar 11, 2015 6:02 am
Posts: 1
Hello,

I have an application which implemented the 1.8 version of twain. The application demands an image from a scanning device. This works great if the application is running on the client pc.
But now, if you install the application on an virtual desktop (server) the driver stays in the state 5 (source enabled).
I was debbugging as far as possible, and the application is waiting for the TWRC_DSEVENT but never recieves it.
If i add a sleep before the messages loop, the application receives the event and the image is transferred.
Is this just a synchronization problem, or something else?
On the non network application, the message loop is called every time eleven times, sending this message to twain source manager: 0069EB1E. at the 11th time, the TWRC_DSEVENT is finally received.

Would be really nice if someone could give me a hint.

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 14, 2017 9:06 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 23, 2015 12:58 am
Posts: 76
current settings
บาคาร่าออนไลน์


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.077s | 15 Queries | GZIP : On ]